Afvalwaterketensymposium 2020: Thema "gestapelde opgaven"

Op 26 mei organiseren de Stichting RIONED en STOWA het jaarlijks afvalwaterketensymposium. Dit jaar is gekozen voor het thema gestapelde opgaven, inzicht, oplossingen en transitie in de afvalwaterketen. Het belooft een inspirerende dag te worden met themasessies (keuze uit 2 sessies) in ochtend en in de middag ateliers over uitdagende vraagstukken waarin je kennis en ervaringen kunt delen.

Aanmelden

De waterketen vormt een essentiële basis voor ons leven. In dat leven staat ongeveer alles in het teken van verandering. Opgaven stapelen zich op; digitalisering, energietransitie, klimaatcrisis, nieuwe voedselsystemen, democratie… en het water.

Het werken aan water en zeker aan de afvalwaterketen vraagt steeds meer van ons. Tijdens het afvalwaterketensymposium 2020 staan we stil bij actuele inzichten en projecten uit ons werkveld. We luisteren naar inspirerende verhalen om onze uitdaging te begrijpen. En vooral gaan we zelf aan de slag onze opgaven een stap verder te brengen.

Het jaarlijkse afvalwaterketensymposium is de gelegenheid voor uitwisseling van inzichten en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. De dag is hét moment om te horen waar Stichting RIONED en STOWA aan werken, bij te praten en misschien wel eigen plannen te versnellen.

Voor gemeenten, waterschappen en meer
Omdat uitdagingen en oplossingen veel breder zijn dan de afvalwaterketen; voor adviseurs, rioleurs, assetmanagers, waterdeskundigen, bestuurders, ambtenaren, onderzoekers en ondernemers. Het is een dag voor iedereen actief rond de waterketen. Voor deelnemers met een brede interesse. Deelname is gratis, inschrijven online. Je bent welkom!

Informatie
De komende periode wordt het programma verder gevuld. Heb je suggesties? We horen ze graag; claassen@stowa.nl. In aanloop naar het symposium plaatsen we meer informatie online. Hou de website in de gaten of a
bonneer u op onze digitale nieuwsbrief STOWA