Skip to main content Skip to main nav

Een volledige terugblik op de dag, interviews met Klaske Kruk, Bregje van Wesenbeeck en Marcelien Bos - de Koning, de beste bierviltjes en... foto's! Je vindt het allemaal terug in ons mini-magazine, bekijk hem hier.

Tijdens deze unieke dag hopen we je te inspireren en te helpen met vragen als: Hoe vind je de weg in je organisatie? ‘Hoe werk je aan een ontwikkeling van zelfleiderschap? Hoe ga jij om met tegenslagen en of keuzestress?

Op deze dag staat uitwisselen met andere jonge (water)professionals en ervaringsdeskundigen centraal om jou te ondersteunen in deze zoektocht. Ook staan er inhoudelijke deskundigen voor je klaar op het gebied van klimaatadaptatie, energietransitie, digitale transformatie, waterkwaliteit, waterveiligheid en circulaire economie.

We hebben Circular Hero 2021 Klaske Kruk uitgenodigd als dagvoorzitter. Zij weet als geen ander hoe je duurzame idealen in je dagelijkse werkpraktijk kunt inzetten. Marcelien Bos - de Koning, is zich na haar Olympische zeilcarrière aan inzetten voor duurzaam waterbeheer. Sinds juni werkt zij als chef de emission aan een klimaatneutrale Nederlandse deelname aan de Olympische Spelen van 2024. Bregje van Wesenbeeck vertelt hoe ze als onderzoeker bij Deltares en de TU Delft kan bijdragen aan duurzamer waterbeheer. De Belgische verandercoach Cyriel Kortleven geeft je een mindset bootcamp, waarna je anders gaat kijken naar verandering. ‘Don’t mind the change, change your mind!’ Zien we jou op 14 oktober?

Het programma in een notendop

12.00 - 13.30 uur Ontvangst met lunch
13.30 - 15.00 uur Plenair programma onder leiding van circular hero Klaske Kruk
Op het podium: olympisch zeilster Marcelien Bos - de Koning en onderzoekster Bregje van Wesenbeeck
15.00 - 15.30 uur Pauze
15.30 - 16.15 uur Met elkaar in gesprek over de watersector en het nieuwe werken
16.15 - 17.00 uur Mindsetbootcamp met Cyriel Kortleven
17.00 - 19.00 uur Netwerkborrel
Let op: tijdens de borrel gaan we varen!
Sprekers Young Talent Day

De Young Talent Day maakt onderdeel uit van het project JONG Waterbeheer, dat onlangs van start is gegaan. In dit project gaan we met jonge, maar ook ervaren waterbeheerders op zoek naar de manieren waarop we alle opgedane kennis, ervaringskennis en inzichten over water het best voor hen kunnen laten werken. Zo rusten we een nieuwe generatie waterprofessionals optimaal uit voor het werk dat ze te wachten staat. > Meer informatie