The Big Water Hack 2019

Doe jij 11 en 12 december mee aan The Big Water Hack 2019? Het doel is om binnen 24 uur een innovatieve, creatieve en uitvoerbare oplossing te bedenken voor complexe vraagstukken van de waterschappen. The Big Water Hack 2019 is onderdeel van het Waterinnovatiefestival en wordt georganiseerd door de Nederlandse waterschappen onder leiding van Het Waterschapshuis, Unie van Waterschappen en STOWA.

Tijdens The Big Water Hack 2019 werken waterschappers, studenten en mensen uit het bedrijfsleven samen aan watervraagstukken. Met elkaar doorloop je een creatief proces om antwoorden te vinden op de vraagstukken van de waterschappen.

De aftrap is op woensdag 11 december om 11:00 op 4 verschillende locaties in Nederland. 200 deelnemers en 30 begeleiders gaan in 20 groepen werken aan oplossingen voor de waterschapsvraagstukken van morgen.

Doe je mee?

Lijkt het je leuk om in 24 uur een oplossing te bedenken voor een complex vraagstuk van de waterschappen? Meld je dan snel aan. Er zijn geen kosten aan verbonden. De vier locaties zijn hoogheemraadschap van Rijnland, hoogheemraadschap van Delfland, waterschap Drents Overijsselse Delta en waterschap Aa en Maas.

Wat levert het je op?

  • Je ervaart een nieuwe manier van werken.
  • Je werkt samen met mensen die je anders nooit zou ontmoeten.
  • Je maakt met je Big Water Hack-team kans op een prijs en in ieder geval op eeuwige roem.
  • Je doet nieuwe kennis en ideeën op.
  • En… je wordt natuurlijk 24 uur lang in de watten gelegd!

> Meer informatie en aanmelden