Skip to main content Skip to main nav
Skip to agendaresultaten filter

Bijeenkomst CoP B&O 'Innovaties in het beheer en onderhoud van watersystemen'

Op donderdag 4 oktober organiseert de Community of Pratice Beheer en Onderhoud een dag over innovaties in het beheer en onderhoud van watersystemen. Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met Waterschap Drents Overijsselse Delta en zal plaatsvinden in Boerhaar (naast Wijhe, net onder Zwolle).

De dag is opgedeeld in een ochtend en middag programma. De ochtend bestaat uit lezingen met onder andere de volgende thema’s:

  • Wat kan en mag je met maaisel en wat doen waterschappen ermee?
  • Hoe kunnen we met bepaalde meetapparatuur aan de onderhoudsmachines slim gegevens inwinnen tijdens het onderhoud en hoe kunnen gegevens ons helpen het onderhoud te optimaliseren? 
  • Hoe kan je in een bestek voorschrijven dat je een bepaalde innovatieve machine toegepast wil hebben?

 Het middagdeel is geïnspireerd op de oude 'machine waterschapsdag'. Er vinden demonstraties plaats van nieuwe machines van onder andere Herder, Hobelman, Berky en de waste sharke. Daarnaast zijn er demonstraties over het slim inwinnen van gegevens.

Aan het ochtendprogramma kunnen maximaal 150 mensen deelnemen. Aan het middagdeel is geen maximaal aantal deelnemer verbonden.Wil je je dus verzekeren van een plek geef je dan snel op. Meld je nu aan door het opgaveformulier in te vullen.