Skip to main content Skip to main nav
Skip to agendaresultaten filter

Bijeenkomst Netwerk Weer & Waterbeheer

Op donderdag 31 oktober vindt de tweede bijeenkomst plaats van het netwerk Weer & Waterbeheer, een initiatief van STOWA en het WIBW (Waterschapshuis). Tijdens deze dag informeren wij u over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van weersvoorspelling en klimaatverandering.

Tijdens deze dag komen onder meer klimaatverandering en nieuwe neerslagstatistieken aan de orde: wat zijn de laatste inzichten? Hoe gebruik je de informatie, wat kan dat betekenen? Ook zoomen we in op de ontwikkeling van een Internationaal Radarcomposiet van neerslag voor het Nederlandse waterbeheer: welke informatie komt beschikbaar en hoe wordt deze ontsloten? We kijken verder naar de laatste ontwikkelingen bij het KNMI. Tijdens deze dag willen we ook een start maken met het opstellen van een gezamenlijke kennisagenda.

Tot slot: bent u ook bezig met een project rondom weer en waterbeheer? Pitch het in 1 minuut voor de zaal. Graag vooraf aanmelden bij Michelle Talsma.

LET OP: het ochtendprogramma, inclusief lunch is openbaar. Het middagprogramma is alleen bestemd voor overheden, niet voor commerciƫle partijen. Houd hier alstublieft rekening mee. De organisatie zal hierop toezien.

Aanmelden, U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via bovenstaande aanmeldknop.

Meer weten over extreme neerslag? Kijk op de website van het KNMI

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de programma's, projecten en bijeenkomsten van STOWA? > Abonneer u op onze digitale nieuwsbrief.