Bijeenkomst Netwerk Weer & Waterbeheer

Op donderdag 31 oktober vindt de tweede bijeenkomst plaats van het netwerk Weer & Waterbeheer, een initiatief van STOWA en het WIBW (Waterschapshuis). Tijdens deze dag informeren wij u over nieuwe ontwikkelingen op gebied van weersvoorspelling en klimaatverandering.

Aanmelden

Tijdens deze dag komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Klimaatverandering en nieuwe neerslagstatistieken: wat zijn de laatste inzichten? Hoe gebruik je de informatie, wat kan dat betekenen? 
  • De ontwikkeling van een Internationaal Radarcomposiet van neerslag voor het Nederlandse waterbeheer: welke informatie komt beschikbaar en hoe wordt deze ontsloten?
  • De laatste ontwikkelingen bij het KNMI
  • Het opstellen van een gezamenlijke kennisagenda
  • Kennisdeling

Binnenkort vindt u op deze pagina meer informatie over het complete programma. U kunt zich via het bovenstaande formulier nu al opgeven voor deze bijeenkomst.

Aanmelden

LET OP: het ochtendprogramma, inclusief lunch is openbaar. Het middagprogramma is alleen bestemd voor overheden, niet voor commerciële partijen. Houd u hier alstublieft rekening mee. De organisatie zal hierop toezien. U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via bovenstaande aanmeldknop.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de programma's, projecten en bijeenkomsten van STOWA? > Abonneer u op onze digitale nieuwsbrief.