Community of Practice Aquathermie 'Goes'

Op donderdag 6 februari vindt in Goes een bijeenkomst plaats van de Community of Practice Aquathermie.

> Link naar het verslag en de presentaties

Tijdens de bijeenkomst geven we een toelichting op de kopgroep Aquathermie van de RES (Regionale Energiestrategie) Zeeland. Netwerkbeheerder Enduris gaat in op de ervaringen met de TEO-installatie in de Goese nieuwbouwwijk Ouverture, waar we later op de dag een bezoek aan brengen. Ook vertellen we meer over de de toekenning van een subsidie vanuit het MMIP aan WarmingUp en wat dit betekent voor aquathermie. U kunt het volledige programma hieronder downloaden.

Meer informatie en aanmelden

U kunt zich tot uiterlijk 31 januari aanmelden door een email te sturen naar info@aquathermie.nl Geef hierbij ook eventuele dieetwensen voor de lunch aan. Parkeren kan op het naastgelegen Hollandiaplein (tegen betaling).

De CoP Aquathermie is een initiatief van het Netwerk Aquathermie, waar ook STOWA deelnemer van is. Dit netwerk geeft invulling aan de doelen van de Green Deal Aquathermie, als onderdeel van het Klimaatakkoord. Het netwerk brengt de mogelijkheden in kaart om met aquathermie gebouwen te verwarmen en/of te koelen, om zo een versnelling te brengen in de warmtetransitie. Hiervoor ontwikkelen en delen netwerkpartners kennis en ervaringen met aquathermie. STOWA is een van de ondertekenaars van de Green Deal Aquathermie.