Skip to main content Skip to main nav
Skip to agendaresultaten filter

CoP Afvalwaterprognoses 'Prognoses in de afvalwaterketen 2.0'

Op 8 februari ben je van harte welkom bij de volgende online bijeenkomst van de CoP Afvalwaterprognoses. Tijdens deze bijeenkomst krijg je een toelichting op het programmaplan 2.0 'Prognoses in de afvalwaterketen'. In het plan zetten we uiteen wat we de komende jaren willen gaan doen.

Aanmelden

Bij de vorige bijeenkomst van de CoP Afvalwaterprognoses, in september 2021, hebben we met elkaar ideeën en suggesties geïnventariseerd voor het vervolg van het programma Prognoses in de afvalwaterketen. Deze hebben regieteam en kerngroep meegenomen bij het opstellen van het programmaplan 2.0. In de CoP van 8 februari lichten we dit plan toe. Het wordt een plan op hoofdlijnen dat ruimte biedt voor ontwikkelingen die zich tijdens de looptijd voordoen. De planning is dat vanaf mei 2022 het programma kan worden voortgezet tot eind 2024.

Ondertussen wordt in diverse projecten verder gewerkt aan data, rekenmethoden en tools. Tijdens de bijeenkomst willen we ook een aantal interessante (tussen)resultaten daarvan met jullie delen.