Skip to main content Skip to main nav
Skip to agendaresultaten filter

Kennis in de regio x klimaatbestendige stad. Midden Nederland

Hoe maak je slim gebruik van beschikbare kennis, hulpmiddelen en tools op het gebied van klimaatadaptatie? Hoe leer je van elkaars ervaringen en speel je sneller in op het veranderende klimaat? En wie heb je nodig om aan de slag te gaan? Op dinsdag 31 oktober krijg je antwoord op deze vragen tijdens de bijeenkomst van ‘Kennis in de Regio x Klimaatbestendige Stad’, Midden Nederland.

Tijdens deze interactieve bijeenkomst leer je van verschillende praktijkvoorbeelden uit de regio en zie je hoe verschillende kennisproducten zijn gebruikt. De bijeenkomst is bedoeld voor professionals die in Midden-Nederland die te maken hebben met klimaatadaptatie. Het doel is om iedereen met nieuwe kennis naar huis te laten gaan en netwerken te versterken.

Deze bijeenkomst wordt aangeboden door de NKWK onderzoekslijn Klimaatbestendige stad-Klimaatadaptatie samen met STOWA, Stichting RIONED en Platform Samen Klimaatbestendig. De organisatie is mede in handen van Netwerk Water en Klimaat (Utrecht) en de drie werkregio’s Klimaatactief Rivierenland, Samenwerkingsverband RAS Rijk van Maas en Waal en Alblasserwaard Vijfherenlanden.

Meer informatie en aanmelden

Voor specifieke vragen over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Carleen Mesters. Het programma vind je onder aan de pagina. Je kunt je aanmelden via deze link. Er volgen nog meer bijeenkomsten in deze reeks, op andere plekken in het land.

  • 16 november ZUID - ‘s-Hertogenbosch
  • 30 november HOLLAND/WEST - Den Haag
  • 7 december OOST - Achterhoek+ - Zutphen