Skip to main content Skip to main nav
Skip to agendaresultaten filter

Kennisdag Inspectie Waterkeringen 2021. Online workshop 'Asfaltbekleding'

Ook dit jaar zal de Kennisdag Inspectie Waterkeringen online én op verschillende data plaatsvinden. We starten de kennisdag met een aantal digitale, interactieve workshops. Als de omstandigheden het toelaten, hopen we in september een fysiek evenement te organiseren. Tijdens het eerste webinar van de Kennisdag Inspectie Waterkeringen 2021 gaan we het hebben over asfaltbekleding op waterkeringen.

We gaan, samen met jullie, in kaart brengen wie waar eigenlijk mee bezig is binnen dit thema. Ook gaan we in gesprek over urgente onderwerpen die in de toekomst opgepakt moeten worden, om het niveau van de inspectie en het beheer en onderhoud van asfaltbekledingen naar een nog hoger niveau te tillen. Vervolgens schakelen we live naar onze ‘razende reporter’ op de Gooimeerdijk om meer te weten te komen over de pilot beoordeling open steenasfalt en de handreiking Reparatiemethoden.

Goed om te weten: deelname aan de online evenementen die plaatsvinden in het kader van de Kennisdag Inspectie Waterkeringen 2021, zijn gratis.

Wilt u deze bijeenkomst terugkijken is dat mogelijk via ons STOWA You Tube kanaal,