Skip to main content Skip to main nav
Skip to agendaresultaten filter

Kennisdag Instandhouding Waterkeringen #19 (2022), Bedrijvenmarkt

Op 30 juni vindt in Burgers' Zoo voor de 19e keer de jaarlijkse Kennisdag Instandhouding Waterkeringen plaats. Dit jaar is het thema 'Beheer en onderhoud in turbulente tijden'. Het is een evenement waar jaarlijks meer dan 300 waterkeringprofessionals op afkomen. Wilt u in gesprek komen met een grote groep potentiële afnemers van uw waterkeringproducten of diensten? Meld u dan aan voor een stand op onze speciale bedrijvenmarkt. Wij heten u van harte welkom als deelnemer.

Het ochtendprogramma bestaat uit een aantal inhoudelijke presentaties waarin we dieper ingaan op uiteenlopende actuele onderwerpen. We starten met assetmanagement, beheer en onderhoud. Hoe kijkt Rijkswaterstaat hiernaar? Vervolgens worden de lessen die we leerden in het Living Lab Hedwige-Prosperpolder gepresenteerd: van erosiebestendigheid tot de invloed van dieren in de dijk. Daarna blikken we met het waterschap terug op het hoogwater in Limburg en hoe de gebeurtenissen hun kijk op assetmanagement hebben beïnvloed.

Het tweede deel van het ochtendprogramma staat in het teken van de nieuwe generatie: de jeugd heeft de toekomst! Ook staan we stil bij de toekomst van PIW. We vragen hierbij actief naar jullie input. s Middags vinden er diverse interactieve workshops plaats, onderverdeeld in zes thema’s. Tijdens de workshops besteden we onder meer aandacht aan risicogestuurd beheer, bekledingen, continu inzicht, de zorgplicht en de nieuwe generatie. De onderwerpen van elke lezing vind je terug in het programmaboekje.

Tijdens de pauzes en tussen het ochtend- en middagprogramma is er voor de deelnemers uitgebreid de mogelijkheid een kijkje te nemen op de bedrijvenmarkt. Meer informatie over het programma vindt u op www.stowa.nl/kennisdag2022

Blijf op de hoogte van alle activiteiten rond de instandhouding van waterkeringen! > Meld u aan voor de speciale PIW-nieuwsbrief

Interesse voor deelname aan de bedrijvenmarkt?

Wilt u zich met uw organisatie of bedrijf presenteren op onze bedrijvenmarkt? U bent meer dan welkom! Aanmelden kan via de aanmeldknop hierboven. De kosten bedragen 750 euro. Dit is inclusief entree voor twee personen (lunch en drankjes inbegrepen). Voor specifieke vragen kunt u een mail sturen naar gerssen@stowa.nl.