Skip to main content Skip to main nav
Skip to agendaresultaten filter

KIWK-themabijeenkomst 'Van kennis naar impuls! Deel 2. Bodem & de KRW'

De Kennisimpuls Waterkwaliteit (KIWK) houdt in aanloop naar het slotsymposium drie online themabijeenkomsten over waterkwaliteit. Daarin slaan we een brug tussen de kennis, inzichten en instrumenten die binnen de Kennisimpuls Waterkwaliteit toepasbaar zijn gemaakt en de praktijk van het waterkwaliteitsbeheer. Hoe kunnen beleidsmakers en bestuurders de kennis, inzichten en instrumenten gebruiken om de waterkwaliteit verder te verbeteren? Op donderdag 9 juni gaan we het hebben over 'bodem en de KRW'. Let op: gewijzigde datum!

In deze tweede bijeenkomst gaan de projectleiders en vertegenwoordigers van gebruikers, zoals waterschappen en drinkwaterbedrijven van de KIWK-projecten Grondwater, Gedrag en Nutriƫnten met elkaar in debat over bodem, bodemkwaliteit en de Kaderrichtlijn Water.

Meer weten over de KIWK, of u nu al aanmelden voor het KIWK-symposium? Dat kan door op de links te klikken. Meer informatie over het eindsymposium binnenkort op de websites van STOWA en de kennisimpuls Waterkwaliteit.