Skip to main content Skip to main nav

Netwerk Dijkmonitoring: Dijken en geofysische metingen

Op dinsdag 2 april 2019, van 13:00 tot 17:00 uur, wordt een workshop georganiseerd met betrekking tot het toepassen van geofysische metingen op dijken. Tijdens deze workshop zal onder andere aan bod komen hoe de resultaten van geofysische metingen gebruikt kunnen worden. Ook zullen de resultaten van een aantal geofysische metingen gedeeld worden.

Tijdens de workshop nemen Kees Dorst (Waterschap Limburg), Kees-Jan van der Made (Wiertsema & Partners) en Marco de Kleine en Ipo Ritsema (Deltares) u mee door de resultaten en mogelijkheden van geofysische metingen. In Limburg zijn het afgelopen jaar verschillende geofysische metingen met elkaar vergeleken. De resultaten van deze vergelijking worden ook gepresenteerd worden tijdens deze workshop.

Naast de inhoudelijke presentaties op het programma is er voldoende ruimte om te discussiƫren over welke waarde de resultaten voor u hebben als dijkprofessional.

U kunt zich opgeven via netwerk@dijkmonitoring.nl. Na opgave wordt u over uw deelname geĆÆnformeerd en per e-mail op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen over deze bijeenkomst.