Skip to main content Skip to main nav
Skip to agendaresultaten filter

Netwerkbijeenkomst; Wat kun jij doen voor een leefbaar Noorderkwartier in 2122?

Wat kun jij doen voor een leefbaar Noorderkwartier in 2122? Wie heeft deze vraag niet eerder gehoord? Niet alleen in Noorderkwartier natuurlijk, ook in de rest van Nederland zijn we ons bewust van de gevolgen van de klimaatverandering. Op dinsdagmiddag 11 oktober 2022 gaan we met een breed netwerk samen op zoek naar hoe we slim omgaan met het veranderd klimaat en de onzekerheden die dat met zich meebrengt.

Met de partners in het netwerk Samen Blauwgroen, waar o.a. STOWA aan verbonden is, gaan wij volgende stappen zetten en inspiratie opdoen. Leren van en met elkaar! Welke slimme oplossingen kunnen we van jullie leren en welke oplossingen liggen er al bij ons op de plank?

Hoe blijft Noorderkwartier een leefbaar gebied terwijl het klimaat ingrijpend verandert? Daarover gaan we graag in gesprek op dinsdag 11 oktober tijdens een netwerkbijeenkomst in het AFAS stadion Alkmaar. We blikken vooruit naar het jaar 2122 en vragen ons af hoe we slim kunnen omgaan met klimaatverandering.

Tijdens het plenaire deel laten inspirerende sprekers hun licht schijnen op de uitdagingen die klimaatverandering met zich meebrengt. Daarna kun je naar twee van de zeven verdiepende sessies. Klik hier voor meer informatie over de verschillende sessies. In de pauzes en na de plenaire terugkoppeling is er volop gelegenheid om te netwerken en ideeën uit te wisselen.

Welke oplossing heb jij? Kom naar de bijeenkomst en praat mee! 

AANMELDEN

Meer  informatie over Samen blauwgroen