Skip to main content Skip to main nav
Skip to agendaresultaten filter

Netwerkbijeenkomst; Wat kun jij doen voor een leefbaar Noorderkwartier in 2122?

Samen Blauwgroen, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Platform Samen Klimaatbestendig, STOWA, Stichting RIONED, en Platform 31 houden op dinsdag 11 oktober een netwerkbijeenkomst met als titel ' Wat kun jij doen voor een leefbaar Noorderkwartier in 2122?'. In het Noorderkwartier (Noord-Holland ten noorden van het IJ), maar ook in de rest van Nederland zijn we ons bewust van de gevolgen van de klimaatverandering. Op 11 oktober 2022 gaan we samen op zoek naar het antwoord op de vraag hoe we slim omgaan met het veranderd klimaat en de onzekerheden die dat met zich meebrengt. Welke slimme oplossingen kunnen we van elkaar leren en welke oplossingen liggen er al op de plank?

Hoe blijft Noorderkwartier een leefbaar gebied terwijl het klimaat ingrijpend verandert? Daarover gaan we graag in gesprek op dinsdag 11 oktober tijdens een netwerkbijeenkomst in het AFAS stadion Alkmaar. We blikken vooruit naar het jaar 2122 en vragen ons af hoe we slim kunnen omgaan met klimaatverandering.

Tijdens het plenaire deel laten inspirerende sprekers hun licht schijnen op de uitdagingen die klimaatverandering met zich meebrengt. Daarna kun je naar twee van de zeven verdiepende sessies. Klik hier voor meer informatie over de verschillende sessies. In de pauzes en na de plenaire terugkoppeling is er volop gelegenheid om te netwerken en ideeën uit te wisselen.

Welke oplossing heb jij? Kom naar de bijeenkomst en praat mee! 

AANMELDEN

Meer  informatie over Samen blauwgroen