Slotsymposium RiverCare

Na ruim vier jaar onderzoek is RiverCare in de afrondende fase beland. Ter afsluiting organiseren we op 20 juni 2019 een slotsymposium in Fort Lent bij Nijmegen. Aan de hand van pitches, posters en interactieve panelgesprekken willen we graag de resultaten van RiverCare presenteren en bediscussiëren met betrokkenen en andere geïnteresseerden.

Wij willen u graag uitnodigen voor dit eindsymposium. We hopen op uw komst en kijken uit naar een inspirerende dag met veel interactie en interessante discussies.

U kunt zich registreren via onderstaande link. In totaal is er ruimte voor 150 deelnemers. Deelname is gratis.De voertaal is Nederlands, maar simultaanvertaling naar het Engels is aanwezig. Indien u hiervan gebruik wilt maken kunt u dit aangeven bij de registratie.

> Aanmelden

Voor meer informatie over RiverCare zie: www.rivercare.nlOp deze website staan alle projecten en bijbehorende output. We zijn ook bezig met ‘storylines’ die een overzicht geven van de belangrijkste bijdragen (vier zijn nu beschikbaar, binnenkort volgen er meer). Na registratie willen we u vriendelijke verzoeken een korte enquête in te vullen over uw interesses in het RiveCare-onderzoek. Deze zal via de mail verstuurd worden. De resultaten hiervan zullen gedeeld worden tijdens het symposium.

Gefilmde impressie van het slotsymposium van RiverCare, op 20 juni 2019