Skip to main content Skip to main nav
Skip to agendaresultaten filter

Tweedaagse workshop Dynamisch Kustbeheer

Op woensdag 4 en donderdag 5 september 2019 organiseren STOWA en Rijkswaterstaat Water, Verkeer en Leefomgeving de jaarlijkse workshop Dynamisch Kustbeheer.

De bijeenkomst is primair bedoeld voor beheerders van de zandige waterkeringen, beheerders van duinen, onderzoekers en beleidsmedewerkers en heeft tot doel om informatie en ervaringen uit te wisselen over dynamisch kustbeheer. Dit jaar vindt de workshop plaats in het Blooming Hotel te Bergen. Het programma zal bestaan uit een aantal lezingen over onder andere de Hondsbossche Duinen, criteria voor de doorstuiving van zand en obstakels op het strand. Ook zullen er excursies zijn naar dynamische duingebieden in de omgeving van Bergen.

Overnachten

U kunt blijven overnachten in het hotel waar de workshop plaatsvindt. Dit dient u aan te geven op het aanmeldformulier. De kosten van de overnachting bedragen 140 euro en dient u zelf bij vertrek aan het hotel te voldoen. Bij aanmelding na 1 augustus dient u de overnachting zelf te regelen. (het kortingstarief is dan vervallen) Bij afmelden van de overnachting na 1 augustus zijn wij genoodzaakt de rekening van het hotel aan u door te belasten.