Skip to main content Skip to main nav
Skip to agendaresultaten filter

Webinar Dijkmonitoring: zo doe je dat!

Op donderdag 10 december organiseren STOWA en Rijkswaterstaat in het kader van de Voorkennisdag 'Meten en Monitoren' een webinar getiteld : Dijkmonitoring, zo doe je dat!

Dijkbeheerders en hun adviseurs komen aan het woord tijdens dit webinar. Ze geven gezamenlijk concrete handvatten waarom je zou willen meten en monitoren en hoe je dat het beste kunt aanpakken. Van techniek tot bestuur, van pilot tot implementatie in de dagelijkse beheerpraktijk. Het webinar is gericht op dijkbeheerders, adviseurs en ingenieurs werkzaam in alle fasen van de levenscyclus. De organisatie is mede in samenwerking met het Netwerk Dijkmonitoring.

Op 21 januari 2021 kunt u ook nog deelnemen aan het tweede webinar in het kader van de Voorkennisdag Meten en Monitoren: 'Binnenbeeld – buitenbeeld: dichterbij elkaar door meten en monitoren'. Let op: Hier moet u zich apart voor aanmelden. > Meer informatie en aanmelding

Meer informatie of vragen?

De Voorkennisdag en de webinars zijn een initiatief van STOWA en het Netwerk Dijkmonitoring. Vragen? Stuur een email aan netwerk@dijkmonitoring.nl of gerssen@stowa.nl.