Skip to main content Skip to main nav
Skip to agendaresultaten filter

Webinar Landgebruikskaarten in het kader van NHI

Voor het NHI is een archief met landgebruikskaarten ontwikkeld op basis van de basisregistraties en andere relevante brongegevens. Op 8 juni ben je van harte welkom voor een nadere introductie over het gebruik van deze kaarten.

Uitzending gemist STOWA YOUTUBE

De landgebruikskaarten omvatten geheel Nederland op een grid van 0,5 m2, met een bufferzone van 50 km om Nederland. Het archief bevat jaarlijkse landgebruikskaarten voor de periode 2010-heden. De kaarten zijn consistent met de gewasverdampingsparameters die ook voor het NHI worden opgesteld. De kaarten zijn met een Python-script gegenereerd. Dit script zal vrij beschikbaar zijn, zodat de landgebruikskaarten naar uw wens te genereren zijn met de brongegevens.

Graag lichten we dit archief met landgebruikskaarten toe in een webinar. Ook zullen we tijdens deze sessie het script gezamenlijk doorlopen in een hands-on-sessie. De handleiding en scripts (Jupyter Notebooks) leveren we twee weken voor het webinar op. Graag bespreken we gedurende het webinar mogelijke verbeteringen en verduidelijkingen in de handleiding en scripts.