Skip to main content Skip to main nav
Skip to agendaresultaten filter

Webinar MetaSWAP - NHI

MetaSWAP is de modelcode voor de onverzadigde zone in het NHI die in het afgelopen jaar verbeterd en uitgebreid is. Tijdens dit webinair lichten wij de verbeteringen toe en kun je zelf met de gebruikersschil en de nieuwe versie van MetaSWAP aan de slag. We leiden je op interactieve wijze door de stappen heen.

MetaSWAP is de modelcode voor de onverzadigde zone in het NHI. MetaSWAP is het afgelopen jaar verbeterd en uitgebreid. Eén van deze verbeteringen is de maatwerktoepassing waarbij de database wordt aangepast en/of uitgebreid. Er is een gebruikersschil ontwikkeld om dit laagdrempelig te maken. Hiermee kunnen bodemeenheden worden aangepast om bijvoorbeeld een storende ploegzool in kleigronden te schematiseren. Met deze schil wordt gehoor gegeven aan de wens van gebruikers om meer grip op MetaSWAP te kunnen krijgen (o.m. werkgroep onverzadigde zone van AZURE). 
 
Tijdens dit derde webinair lichten wij de verbeteringen toe en kan je zelf met de gebruikersschil en de nieuwe versie van MetaSWAP aan de slag. We leiden je op interactieve wijze door de stappen heen. Na aanmelding krijg je van ons een bericht welke bestanden je vooraf dient te downloaden (voorbeelden en testbank) om hieraan mee te kunnen doen. 

Eerdere webinars terugkijken?
 

Eerste webinar STOWA YOU TUBE 8 juni Landgebruikskaart

Tweede webinar STOWA YOU TUBE 12 juni METEO gegevens

Derde webinar STOWA YOU TUBE 31 augustus Meta Swap