Skip to main content Skip to main nav
Skip to agendaresultaten filter

Zesdaags leerprogramma transitiemanagement voor toekomstmakers

Waterschappen hebben de ambitie om volledig circulair te zijn in 2050. Met als eerste stap de helft minder primaire grondstoffen gebruiken in 2030. Het realiseren van circulaire waterschappen is geen bijkomende taak voor de waterschappen, maar een nieuwe manier van denken en doen, onderdeel van de watertransitie. In een zesdaags leerprogramma, dat wordt gegeven in opdracht van de Unie van Waterschappen en STOWA, leer je als (potentiële) toekomstmaker hoe je aan de slag kunt met circulaire transitieopgaven in je eigen waterschap. Het leerprogramma biedt daarin zowel kennis als een platform om samen te leren.

Tijdens het (6 daagse) programma wordt theorie afgewisseld met de dagelijkse praktijk en inspiratie door gastdocenten. Met de tien leidende principes van transitiemanagement (VanWaarde) als leidraad en houvast.

Voor wie is dit programma?

  • Waterschappers die zich bezig houden met de circulaire transitieopgave. Denk aan strategen, innovatiemanagers, technologen.
  • Waterschappers die zich willen ontwikkelen als Toekomstmaker en ambassadeur voor transitiedenken en doen.

Iets voor jou?

Wil je inzicht krijgen in waar jij en je organisatie staan in de circulaire transitie? Heb je behoefte aan handvatten om circulaire transitieopgave waar te maken? Wil je inzicht in wat de ontwikkelopgaven zijn op individueel, organisatie- en systeemniveau? En wil je hier samen met andere Toekomstmakers
kennis over opdoen en leren? Dan is dit leerprogramma op je lijf geschreven!

Meer weten? Volg deze link of bekijk de brochure over het leerprogramma