Skip to main content Skip to main nav

9 oktober 2023

Binnenkort: Water Governance themanummer over 'water en bodem sturend'

Bent u geïnteresseerd in governance-vraagstukken in het waterdomein of wordt u hier regelmatig mee geconfronteerd tijdens uw werk? Water Governance, een uitgave van STOWA en de Unie van Waterschappen, is hét gratis vakblad voor professionals in het waterdomein op het gebied van governance. Binnenkort verschijnt er een thema-editie die geheel in het teken staat van 'water en bodem sturend'.

Water Governance bevat artikelen, casestudies, opinie en andere bijdragen over institutionele, bestuurlijke, beleidsmatige, sociale, juridische en financiële vraagstukken in het waterdomein. Per jaar worden er drie edities gepubliceerd. In de komende uitgave reflecteren professionals vanuit verschillende invalshoeken op wat het toepassen van de sturende principes water en bodem betekent op het gebied van governance en vervolgens in de praktijk. Het belooft een interessante editie te worden, gevuld met verhelderende bijdragen.

Wilt u op de hoogte worden gebracht van het verschijnen van het themanummer over water & bodem sturend, en volgende edities? Schrijf u dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

> Aanmelden voor de Water Governance nieuwsbrief water en bodem sturend