Skip to main content Skip to main nav

16 februari 2022

STOWA relatiedag gaat door!

Op 20 april 2022 organiseert STOWA een speciale bijeenkomst om het 50-jarig jubileum te vieren. Deze mijlpaal markeren we met een bijzondere relatiedag waarin de Kracht van Kennis centraal staat.

Deze dag biedt een uitgelezen gelegenheid elkaar voor het eerst sinds lange tijd weer in levende lijve te ontmoeten. We gaan met elkaar in gesprek en doen bij elkaar inspiratie op om de uitdagingen voor de komende jaren aan te pakken. We heffen uiteraard ook het glas op 50 jaar gezamenlijke kennisontwikkeling!

De relatiedag stond aanvankelijk in september 2021 al op de agenda, maar werd door de toen geldende coronamaatregelen verschoven. Na de meest recente persconferentie en de aangekondigde opheffing van veel maatregelen, staan alle seinen op groen om de organisatie weer op te pakken. We kijken er naar uit je te ontmoeten.

Het programma is nog volop in ontwikkeling maar we kunnen al verklappen dat arts en oud-astronaut André Kuipers een bijdrage levert aan het programma. We kunnen met recht zeggen dat hij een bijzondere kijk heeft op de aarde. De dag staat onder leiding van presentatrice Sacha de Boer. 

Schrijf je nu in!

Alle relaties van STOWA zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze dag. De relatiedag is gepland op woensdag 20 april 2022 van 12.00 tot 19.00 uur. Plaats van handeling: Fort Voordorp in Groenekan (Utrecht). Schrijf je eenvoudig en snel in via deze link. We begroeten je graag! Heb je je al ingeschreven voor deze dag? Dan hoef je niets te doen. Je ontvangt (nogmaals) alle informatie over deze dag.