Skip to main content Skip to main nav
Skip to agendaresultaten filter

Kennisdag Graverij Waterkeringen, Bedrijvenmarkt

Op woensdag 28 juni 2023 vindt in Burgers’ Zoo in Arnhem de Kennisdag Graverij in Waterkeringen plaats. Deze bijeenkomst organiseren STOWA en Rijkswaterstaat samen met het Kenniscentrum Bever. Bent u een ondernemer die een bijdrage levert aan het oplossen van het graverijplobleem in dijken, bijvoorbeeld detectie en monitoring, preventieve maatregelen, noodmaatregelen bij graverij, ecologisch advies? Dan nodigen wij u van harte uit om uw kennis en producten te delen op de Kennisdag Graverij in Waterkeringen.

Let op: de aanmelding voor dit evenement is gesloten.


Op deze kennisdag gaan waterkeringbeheerders, weg- en spoorwegbeheerders en collega’s die werken aan natuurbescherming van Provincie en natuurbeschermingsorganisaties met elkaar in gesprek over de vraag: hoe kunnen we veilig en duurzaam samenleven met bever en das? Op deze dag kunt u in contact komen met (mogelijke) gebruikers van uw kennis/producten. Tijdens de pauzes en tussen het ochtend- en middagprogramma is er voor de deelnemers uitgebreid de mogelijkheid een kijkje te nemen op de bedrijvenmarkt. Op deze kennisdag worden tussen de 200 en 250 mensen verwacht. Een conceptprogramma is onderaan de pagina te downloaden.

Praktische informatie

De Kennisdag vindt plaats in Burgers’ Zoo in Arnhem. U heeft ruimte voor het plaatsen van een stand/achterwand van maximaal 2 meter breed. Er is een tafel en elektriciteit beschikbaar, u kunt bij de organisatie aangeven of u liever een statafel wilt.

Kosten stand en combinatiekorting

Kosten voor een stand inclusief toegang voor twee personen, lunch en drankjes, is €600,- inclusief btw. Het is ook mogelijk om een stand te plaatsen op de bedrijvenmarkt van de Kennisdag Instandhouding Waterkeringen op donderdag 29 juni met als thema ‘Een dijk van een generatie’. Op deze dag ontvangen wij gemiddeld 300 deelnemers uit de wereld van het waterbeheer en waterveiligheid. Als u op beide dagen een stand wilt plaatsen, dan bieden wij u een korting van €200 aan. Een stand op de bedrijvendag van de Kennisdag Instandhouding Waterkeringen kost €850. Dit is inclusief entree voor twee personen (lunch en drankjes inbegrepen).

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met Oscar van Dam