PEHM excursie Delft

Dit voorjaar gaat het platform naar Delft. Op 15 mei gaan we op de fiets naar het Wilhelminapark. Ronald Bakkum en Joep de Koning presenteren daar het resultaat van o.a. het tijdelijk droog latten vallen van deze zwemplas. Daarna nemen ze ons mee maar de Delftse Hout, waar we verschillende inrichtingsmaatregelen kunnen bekijken.

Op 16 mei zijn we te gast bij Deltares. Tijdens de lezingen en workshop willen we laten zien wat de invloed is van waterkwaliteit op het klimaat, en willen we samen bedenken wat een watersysteem klimaatrobuust kan maken. 

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan de excursie en de bijeenkomst. Beide dagen zijn los van elkaar te bezoeken. Wij bieden de mogelijkheid om, tegen een  vergoeding te overnachten bij hotel de Plataan in het centrum van Delft. Indien u hiervan gebruik wenst te maken verzoeken wij u dit aan te geven bij uw aanmelding. De kosten van de overnachting liggen rond de 85 euro (mits u een kamer deelt) en dienen ter plaatse voldaan te worden. De kosten van het diner op 15e zijn ook voor eigen rekening.

Aanmelden voor de excursie en bijeenkomst kan tot 11 mei 2019 via: stowa@stowa.nl. Wanneer u gebruik wil maken van de overnachtingsmogelijkheid dan kan u zich aanmelden tot 29 april 2019 vanwege de hotelreservering.

Een week van te voren ontvangt u van ons de benodigde informatie.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de programma's, projecten en bijeenkomsten van STOWA?
> Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief