Skip to main content Skip to main nav
Skip to agendaresultaten filter

SAMENWERKEN AAN WATER | Lerend kijken naar de toekomst

Het klimaat verandert en onze bestaande infrastructuur staat onder druk. Dit vraagt om serieuze investeringen en actie. De Community of Practice Afvalwaterprognoses (CoP) en Samenwerken aan Water in Midden- en West-Brabant (SWWB) slaan de handen ineen en organiseren op 11 oktober de bijeenkomst Samenwerken aan water, lerend kijken naar de toekomst. 

Aanmelden

Bestuurders en inhoudsdeskundigen komen samen om inzichten te delen over wat nodig is voor een leefbare stad en een toekomstbestendige waterketen. Of je nu bestuurder, manager, (beleids)adviseur of specialist bent van een gemeente, waterschap, drinkwaterbedrijf of andere organisatie, we heten je van harte welkom! Tijdens het event komen ook de CoP-projecten uitgebreid aan bod. We delen resultaten en laten zien waaraan gewerkt wordt met het oog op de nieuwe prognosepraktijk. Op 11 oktober hopen we dan ook veel collega's en samenwerkingspartners te zien.

Meer weten over het werk van de CoP Afvalwaterprognoses.

Op 14 juni jl hield STOWA vier webinars met als thema; blik op de toekomst; terugkijken en meer info CoP Afvalwaterprognoses