Skip to main content Skip to main nav
Skip to agendaresultaten filter

Symposium Dynamisch Kustbeheer

Na het succesvolle symposium op Texel, vindt dit jaar het tweedaagse symposium Dynamisch Kustbeheer plaats bij de Noord-Hollandse kust (IJmuiden). Het wordt een mooi programma met inspirerende sprekers, boeiende workshops en prikkelende excursies.

Aanmelden

Graag nodigen wij je uit voor de tweedaagse Dynamisch Kustbeheer. Bij de tweedaagse is er de mogelijkheid tot overnachting, hiervoor moet je zelf een kamer reserveren. Ga naar Leonardo hotels en volg de instructie die onderaan deze pagina staat. De plaatsnaam is IJmuiden en de boekingscode is 0711STO. De Je hebt een creditcard nodig om de reservering te voltooien.

De kosten van de overnachting zijn inclusief ontbijt en toeristenbelasting en bedragen €151,50. Via de groepsreservering staan er 35 kamers in optie, tot en met 5 oktober. Let op de kortingscode die aangeboden wordt, is niet van toepassing.

Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Petra Goessen of Oscar van Dam.

Buiten de eigen kosten voor het hotel zijn er geen kosten aan verbonden. Voor je komst worden wel kosten gemaakt. Heb je je aangemeld maar ben je verhinderd, meld je dan voor 1 november af via stowa@stowa.nl
Bij no show ontvang je van ons een rekening.

Wij nodigen met name kust-, natuur- en duinbeheerders uit voor deelname.

Terugkijken naar het event Levende duinen Texel