Skip to main content Skip to main nav
Skip to agendaresultaten filter

Meerdaags symposium 'Levende Duinen: veilige natuurrijke duinen'

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Staatsbosbeheer en STOWA organiseren van 16 tot en met 18 november het meerdaagse symposium 'Levende Duinen; veilige natuurrijke duinen'. Het symposium is bedoeld om kennis over dynamisch kustbeheer te delen en om met elkaar onderzoeksvragen rond dit onderwerp vast te stellen. Naast lezingen is er op donderdag een excursie naar De Slufter en op vrijdag een excursie naar de Prins Hendrikzanddijk en de Zuidwestkust van Texel.

LET OP: er geen mogelijkheid meer tot overnachten

Tijdens het symposium verblijven we op Vakantiecentrum De Krim (www.krim.nl). Er zijn vanaf woensdagavond 16 november voor de deelnemers vier persoonschalets beschikbaar, met twee tweepersoonsslaapkamers.

Deelname aan het symposium kost 350 euro per persoon, hierbij zijn alle maaltijden en verblijf bij inbegrepen. Wil je een eenpersoonskamer (wel in gedeeld huisje- 5 beschikbaar) dan is er een toeslag van 115 euro per persoon. Maak je geen gebruik van de overnachtingen dan bedragen de kosten 250 euro per persoon. Wil je deelnemen, schrijf je dan in voor 1 november! OVERNACHTING IS VOL

Ben je aangemeld dan is kosteloos afmelden na 1 november niet mogelijk-je kunt wel wisselen met een collega.

Oproep!
Heb je een poster over het onderzoek in relatie tot Dynamisch Kustbeheer en wil je deze meenemen, geef dit dan door een Erik van der Spek (Staatbosbeheer)