Skip to main content Skip to main nav
Skip to agendaresultaten filter

Webinar Water en Bodem Sturend van het Water Governance Tijdschrift

Op 30 januari 2024 vindt van 10.30 tot 12.00 uur het webinar Water en Bodem Sturend plaats. De organisatie is in handen van Water Governance, het tijdschrift over governance vraagstukken in het waterbeheer. STOWA faciliteert het tijdschrift.

Op basis van drie artikelen uit de laatste editie van het tijdschrift presenteren de auteurs hun inzichten op een specifiek thema. De presentaties eindigen met een stelling waarna er ruimte is voor interactie. De webinar wordt afgetrapt door René Vrugt, directeur Bodem, Ruimte en Klimaatadaptatie bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

De webinar zal te volgen zijn via Microsoft Teams. U kunt zich aanmelden via onderstaande button waarna u de uitnodiging per e-mail ontvangt. We zien u graag op 30 januari!

Programma

10.30 - 10.35 uur  Opening en welkom

10.35 - 10.50 uur   Introductie – René Vrugt, directeur Bodem, Ruimte en Klimaatadaptatie (ministerie van Infrastructuur en Waterstaat)

10.50 - 11.10 uur   Presentatie en interactie over een betere watertoets – Pieter van der Brugge (Thorbecke)

11.10 - 11.30 uur   Presentatie en interactie over synchronisatie van de economische biofysische realiteit met de locatiekeuze van woningbouw – Edwin Buitelaar (Universiteit Utrecht)

11.30 - 11.55 uur   Presentatie en interactie over governance van Water en Bodem Sturend – Wieke Pot (Wageningen University & Research), Mike Duijn (GovernEUR | Erasmus Universiteit Rotterdam) en Ruud Bartholomeus (KWR Water Research Institute)

11.55 - 12.00 uur  Afsluiting

> Download het WG themanummer over Water en Bodem Sturend

Meer weten over Water Governace? Volg deze link

Helaas is deze bijeenkomst volgeboekt.