Skip to main content Skip to main nav
Skip to agendaresultaten filter

Kennis- en netwerkdag Professioneel Afvalwatertransport

Tijdens de kennis- en netwerkdag Professioneel Afvalwatertransport, op 6 december 2023, kunnen persleidingbeheerders kennis op doen over de laatste stand van zaken van lopende onderzoeken rond persleidingenbeheer, de opzet en insteek van het programma Professioneel Afvalwatertransport. Ook gaan we met deelnemers in gesprek om input op te halen voor het programma Professioneel Afvalwatertransport 2024-2027.

We gaan deze dag door op de weg die we 7 februari ’23 zijn ingeslagen tijdens de Bijeenkomst Professioneel Persleidingbeheer, georganiseerd door stichting RIONED. Jouw inbreng op deze Kennis- en netwerkdag is belangrijke input voor het Programmaplan Professioneel Afvalwatertransport 2024-2027 (inclusief projectplannen) dat we in het 1e kwartaal van 2024 ontwikkelen. 


Wil je op deze Kennis- en netwerkdag goed beslagen ten ijs komen? Lees dan de documenten die onderaan staan, met name document 4 en 9 zijn belangrijk. Op de Kennis- en netwerkdag gaan we ervan uit dat je op de hoogte bent van de inhoud, en focussen we op de toekomst, netwerken en kennis delen. 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Cornelis de Haan van STOWA.