Skip to main content Skip to main nav
Skip to agendaresultaten filter

NHI-dag: Het Nederlands Hydrologisch instrumentarium: klaar voor gebruik?!

De realisatie van het Nationaal Hydrologisch Instrumentarium (NHI) nadert zijn voltooiing! Op de derde donderdag van het nieuwe jaar, 19 januari, nemen wij je graag mee in de laatste stand van zaken. De dag staat onder leiding van Prof. Mark Bakker van de TU-Delft.

Aanmelden

Wat staat er op het programma? In de ochtend wordt de nieuwe NHI-site wordt gelanceerd. Ook delen we  de opbrengst van het NHI grondwater project, we vertellen meer over BACH voor oppervlaktewater en een meerjarenprogramma voor de onverzadigde zone wordt gepresenteerd. En tot slot neemt dagvoorzitter Mark Bakker jemee in zijn visie op het NHI. 

Tijdens de middag kun je deelnemen aan een van dree workshop. Daarin worden de opbrengsten van het NHI-grondwaterproject nader uitgediept, meer verteld over de vorderingen rond de onverzadigde zone en een nieuwe beregeningskaart gepresenteerd. Ook gaan we samen aan de slag met de toekomst van het NHI en nemen we u mee in het borgen van het bestaande instrumentarium (B&O).

Workshops:

1. Geïntegreerde beregeningskaart van Nederland
2. Verdieping resultaten project NHI-grondwater
3. Verdieping resultaten project NHI-Onverzadigde zone

Om zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid te stellen om de NHI-dag te bezoeken hebben we beslote deze wederom digitaal via MS-Teams te organiseren. Deelname is gratis.

Na opgave ontvangt u een link waarmee u deel kunt nemen.