Skip to main content Skip to main nav

01 oktober 2021

De podcast van Fleur & Floor!

Nu te vinden in jouw favoriete podcastapp: de vijfde aflevering van De Kracht van Kennis! In deze STOWA-podcast serie onder leiding van podcastmaker Tom Jessen gaan we in op actuele wateronderwerpen, met een kleine knipoog. In deze vijfde podcast, getiteld #Spraakwater, komen twee jonge waterprofessionals aan het woord.

Fleur & Floor zijn young professionals in de watersector. In deze podcast reageren ze ze op tips en verhalen van drie oudere 'waterhelden': dijkgraaf Hetty Klavers, watergezant Henk Ovink en Deltares-directeur Annemieke Nijhof. Hetty Klavers benadrukt het leggen van verbindingen tussen jonge en oude professionals. Samen optrekken is haar devies. Annemieke Nijhoff drukt Fleur en Floor op het hart om 'jezelf niet kleiner te maken dan je bent, want jullie brengen iets in wat wij niet hebben.' Nieuwsgierig geworden? > Ga naar onze jubileumpagina en beluister de Podcast! 

Eerdere podcasts gingen over aquathermie, data- en informatiegestuurd werken in de waterwereld, waterveiligheid en klimaatadaptatie.

Foto omslag: Floor en Fleur in gesprek met podcastmaker Tom Jessen.

Ben jij net als Fleur & Floor ook een Young Waterprofessional? Geef je dan op voor de Young talent day van STOWA, op 14 oktober a.s. > Meer informatie en aanmelden