Skip to main content Skip to main nav

22 mei 2023

Gratis naar de Kennisdag Instandhouding Waterkeringen #20!

Op donderdag 29 juni 2023 vindt in Burgers’ Zoo de jaarlijkse PIW-kennisdag plaats, met als thema 'Een dijk van een generatie'. Het is alweer de twintigste editie en dat laten STOWA en Rijkswaterstaat niet ongemerkt voorbij gaan. Deze bijzondere jubileumeditie kun je namelijk gratis bijwonen!

Tijdens deze twintigste kennisdag blikken terug en we kijken vooruit naar het onderzoek en de instandhouding van onze waterkeringen. Dit alles met speciale aandacht voor zowel de ‘jonge’ als de ‘ervaren’ waterkeringbeheerder. Tijdens deze 20ste kennisdag nemen we ook afscheid van Ludolph Wentholt als programmamanager waterveiligheid bij STOWA. Tussen de presentaties door is er weer een bedrijvenmarkt en is er volop gelegenheid tot netwerken en (on)verwachte ontmoetingen.

Uiteraard kan je weer genieten van een heerlijke lunch verzorgd door Burgers’ Zoo. En evenals eerdere jaren kunnen de deelnemers weer een vroege-vogelwandeling maken door Burgers' Zoo, onder leiding van een van de medewerkers van de dierentuin. Je kunt je hiervoor opgeven op het aanmeldformulier. Het wordt kortom een afwisselende en inspirerende dag voor iedereen die werkt aan waterveiligheid. Dus ook voor jou! Het exacte programma volgt binnenkort op www.stowa.nl/kennisdag2023.

> Meld je direct aan

> Meer informatie en aanmelden voor de bedrijvenmarkt

 

28 juni: Kennisdag Graverij in Waterkeringen

Op woensdag 28 juni, de dag voor de PIW-kennisdag, houden wij de Kennisdag Graverij in Waterkeringen, ook in Burgers' Zoo. Ook daar ben je van harte welkom > Meer informatie en aanmelden