Skip to main content Skip to main nav
Skip to agendaresultaten filter

Kennisdag Inspectie Waterkeringen 2020, online editie

Dit jaar is alles anders. Dat geldt ook voor de 17e Kennisdag Inspectie Waterkeringen. Nadat we de kennisdag, die in maart zou plaatsvinden, i.v.m. het Coronavirus al hadden moeten verplaatsen naar september, blijkt het ook dan nog niet mogelijk een fysieke bijeenkomst te organiseren. Daarom hebben we besloten de Kennisdag dit jaar in digitale vorm te organiseren, en op te knippen in vier delen. Dat doen we onder de titel Burgers' Zoom ;-). Het eerste deel vindt plaats op 10 september a.s.

Ludolph en Jet nodigen jullie uit voor de Kennisdag Inspectie Waterkeringen 2020

Let op: de aanmelding is gesloten.

Tijdens de eerste online bijeenkomst starten we in de ochtend met een plenair programma. Piet-Hein Daverveldt, dijkgraaf Hoogheemraadschap van Delfland, trapt Burgers' Zoom als dagvoorzitter af. Sandra Brandts, KAM-coƶrdinator bij Burgers' Zoo, vertelt over hoe zij people, planet, profit invullen bij de dierentuin. Melvin Redeker, avonturier, geeft ons allen inspiratie vanuit zijn ervaring hoe om te gaan met verandering.'s Middags gaan we dieper in op het eerste thema van de kennisdag: 'plaagsoorten/probleemkruiden'.

In oktober en november behandelen we drie andere thema's: plaagsoorten/dieren, droogte en risicogestuurd beheer en onderhoud. Hieronder vindt u links alle online KIW- themabijeenkomsten. U dient zich per themabijeenkomst apart aan te melden.

Meer informatie en aanmelden

Goed om te weten: deelname aan deze online bijeenkomsten is gratis. U kunt zich hierboven aanmelden voor de eerste, plenaire algemene bijeenkomst op 10 september. U moet zich voor alle Kennisdag-themabijeenkomsten apart aanmelden. U vindt ze allemaal in onze Agenda, of via de links hierboven.

De Kennisdag Inspectie Waterkeringen is een initiatief van het programma Professionaliseren Inspecties Waterkeringen (PIW) van STOWA en Rijkswaterstaat.